The Celtic Art Gallery vzw

Openingsuren:    

Maandag - Woensdag
Gesloten
Donderdag - Zaterdag
15:00 - 21:00
Zondag
11:00 - 21:00Elk eerste weekend van de maand gesloten.

Bekijk onze prijslijst online

Je bezoek zal er iets anders uitzien dan vroeger. We passen ons immers aan de coronamaatregelen aan. We openen enkel ons terras, we ontsmetten stoelen en tafels na elk bezoek, zetten de zijwanden van de tent open ... Op de pagina met Covid-19 richtlijnen vind je meer informatie. Eén van onze aanpassingen is dat we geen menukaarten op de tafels leggen. Je kan nog naar 'de kaart vragen', maar je vragen je om zo veel mogelijk gebruik te maken van de online prijslijst. Da's toch weeral een bladje papier dat minder van hand tot hand wordt doorgegeven.

Whisky tasting

The Celtic Art Gallery is één van de locaties waar de Diestse Whiskyclub regelmatig tastings aanbiedt. Er is geen jaarkalender voor de periode 2021-2022. Omwille van de vele onzekerheden m.b.t. corona(maatregelen) deze winter, communiceren we de tastings datum per datum.  Onze tent biedt plaats voor 30 whiskyliefhebbers. Wil je deelnemen? Schrijf als de wiedeweerga €30 over op rekeningnummer BE92 4553 0785 6123.


Meer informatie: http://diestsewhiskyclub.be/

Tentoonstelling: Schoolplaten (uitgesteld)

Graag toonden we je een selectie van oude schoolplaten: de tekeningen, mappen ... die gebruikt werden voordat de slide projector, de beamer en het smartboard deze oude, statische maar mooie platen naar de archiefkast deden verdwijnen. Er staat een collectie van 15 schoolplaten over 'de Vaderlandsche Geschiedenis' voor je klaar. De oude Belgen en Clovis kennen de meeste nog wel, maar wie is Heintje Van der Noot en hoe zat dat weer met het gulden vlies? Tijd om je kennis nog eens op te frissen ... zodra we terug op een veilige manier tentoonstellingen kunnen organiseren. Voorlopig blijven onze platen even waar ze al wel een tijdje lagen: in het archief! We hopen ze snel tentoon te kunnen stellen.

Onze activiteiten

Whisky Tasting


Spelletjesclub Catan

Elke tweede en vierde avond van de maand.Koopdag inboedel

Elke derde donderdag van de maand.


Uitgesteld tot nader bericht.